Dansk Luftskytte Forening - København

Diciplinbeskrivelser:

Vi har valgt at benytte de internationale diciplinbeskrivelser i videst muligt omfang. Vi har dog lavet en foreløbig dansk oversættelse af en del materiale men det er den internationale version som er gældene med mindre andet specifikt er angivet. Der er en general dansk tilpasning i at vi udover de internationale power klasser også opererer med en unlimited/magnum klasse.

Field Target (FT) er en jagt-simulations-sport.  Til konkurrencerne anvendes præcise og kraftige luftrifler.  Målene er metalsilhuetter i naturlig størrelse af forskellige jagtmål (og for variationens skyld, også nogle dyr som der ikke må drives jagt på.)  Silhuetter kan således være Måger, kragefugle, kaniner, rotter, egern m.fl.  Men egentlig er der kun fantasien som sætter grænsen for hvilke målsilhuetter man kan anvende.

Field Target regler i dansk bearbejdning  Internationale Field Target regler


Bench Rest (BR) er ren præcisions-skydning. Til konkurrencerne anvendes præcise og kraftige luftrifler. Målene er de internationalt brugte bench-rest skiver. Der skydes siddene eller liggende og der må anvendes anlæg/støtte der overholder bestemmelserne.

Bench Rest regler i dansk bearbejdning Internationale Bench Rest regler

Derudover arbejder vi med ideer omkring IPSC inspirerede dicipliner men dette er på et meget foreløbigt plan. Ydermere vil vi på sigt overtage DSFs øvrige luftskydningsaktiviteter.